Εναλλακτικά πακέτα

“The only risk is wanting to stay”

Τουρισμός με δραστηριότητες που δημιουργούν μοναδικές εικόνες με την συμβολή όλων των αισθήσεων.Έχουμε την δυνατότητα να σας φέρουμε σε επαφή με τη φύση, το περιβάλλον και τον πολιτισμό καθώς μέριμνα μας είναι η ευεξία του σώματος και της ψυχής παρέχοντας υπηρεσίες εναλλακτικών δραστηριοτήτων. Σας προτρέπουμε να ζήσετε συναρπαστικές στιγμές απολαμβάνοντας τις προτεινόμενες παροχές μας είτε ως μεμονωμένοι επισκέπτες είτε με την παρέα σας.

Αγροτουρισμός

Επιστρέψτε στη φύση!!! Ζήστε την μοναδικότητα μέσα από την παραδοσιακή ζωή σε ένα ελληνικό χωριό και έχοντας την ευκαιρία να συμμετέχετε στο μάζεμα της ελιάς, την παραγωγή ελαιολάδου, την παραγωγή μελιού και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Περιπατητικός τουρισμός

Απολαύσετε τις μαγικές διαδρομές που προσφέρει η ελληνική φύση. Μοναδικά τοπία, βιοποικιλότητα, φαράγγια, απολιθωμένα δάση σίγουρα θα σας προσφέρουν το αίσθημα της ανανέωσης και της ψυχαγωγίας.

Γαστρονομία και οινοτουρισμός

Δοκιμάζοντας παραδοσιακές συνταγές και το εξαιρετικό κρασί της ελληνικής γης, Θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε ένα μέρος από τον ελληνικό πολιτισμό.

Θρησκευτικός/Πολιτιστικός Τουρισμός

Πέρα από την έννοια της θρησκευτικότητας, σκοπός μας είναι να γνωρίσετε ακόμα ένα κομμάτι του ελληνικού πολιτισμού, εκείνου που συνδέεται με την τέχνη, την αρχιτεκτονική, την ιστορία και την ιδιαιτερότητα του κάθε τόπου.

Μηχανοκίνητος Τουρισμός

Με τετρακίνητα οχήματα και σε προεπιλεγμένες διαδρομές σε χωματόδρομους μέσα από δάση περιέχοντας βαθμούς δυσκολίας θα απολαύσετε το βουνό και τη θάλασσα.

Αθλητικός Τουρισμός

Ορειβασία, Κανό καγιάκ, ράφτινγκ, ποδηλατοδρομίες, βόλτα με άλογα, yoga, paintball & extreme sports είναι μερικές από τις δραστηριότητες που μπορούμε να οργανώσουμε συνδυάζοντας ψυχαγωγία και άσκηση.