Προϊόντα & Υπηρεσίες

“THE ONLY RISK IS WANTING TO STAY”

Με γνώμονα τις προσωπικές σας απαιτήσεις στο ταξίδι σας, προσωπικό ή επαγγελματικό, συνεργαζόμενοι με αξιόπιστους προμηθευτές και ειδικούς προορισμού σε όλο τον κόσμο σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς.

Αεροπορικά & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Σύγχρονη και άμεση εξυπηρέτηση για τις Ακτοπλοϊκές μετακινήσεις, εκδίδουμε εισιτήρια όλων των ακτοπλοϊκών εταιρειών για όλα τα νησιά της Ελλάδας και για την Ιταλία τα οποία μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο μας ή στο λιμάνι αναχώρησης σας.

Κρατήσεις Ξενοδοχείων & Βίλες

Χρησιμοποιώντας Οnline συστήματα κρατήσεων για την Ελλάδα και για όλο τον κόσμο εξασφαλίζουμε για εσάς τις καλύτερες τιμές.

Μεταφορές & Ξεναγήσεις

Ειδικευόμαστε στην παροχή υπηρεσιών πούλμαν και άλλων μεταφορικών υπηρεσιών μεταφοράς των πελατών μας μέσω προσεκτικά επιλεγμένων συνεργατών.

Ταξίδια στην Ελλάδα

Tουριστκά πακέτα επιλεγμένα με άξονα την υψηλή ποιότητα προσφερόμενων υπηρεσιών επιλεγμένα από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες μας με σεβασμό στις ανάγκες σας για να ταξιδέψετε μαζί μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ταξίδια Στο Εξωτερικό

Δημιουργούμε εκδρομικά πακέτα εξωτερικού ομαδικά και μεμονωμένα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε πελάτη μας, αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του ταξιδιού αναψυχής.

Εταιρικά Ταξίδια

Παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα εταιρικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Με την εμπειρία μας είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης .

Ταξίδια Κινήτρων

Με έμπειρους συνεργάτες από κοινού μπορούμε να οργανώσουμε ταξίδια κίνητρων που επιβραβεύουν την παραγωγικότητα και τον επαγγελματισμό.

Διοργάνωση Συνεδρίων

Η εξειδικευμένη ομάδα του ΧΤ και των συνεργατών μας αναλαμβάνει τη διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, εκδηλώσεων, συμποσίων, συνεντεύξεων τύπου και κάθε άλλου είδους επαγγελματικών και επιστημονικών συναντήσεων με πλήρη συνέπεια και επαγγελματισμό.

Εκδηλώσεις & Γάμοι

Στο ΧΤ ανταποκρινόμαστε πλήρως στις απαιτήσεις της νέας εποχής, διαθέτοντας ύψιστο επαγγελματισμό και αισθητική με αφοσίωση στη λεπτομέρεια.

Ενοικιάσεις Σκαφών & Αυτοκινήτων

Ειδικευόμαστε στην παροχή υπηρεσιών πούλμαν και άλλων μεταφορικών υπηρεσιών μεταφοράς των πελατών μας μέσω προσεκτικά επιλεγμένων συνεργατών.

Κρουαζιέρα

Ανακαλύψτε εξωτικούς προορισμούς και ειδυλλιακά μέρη, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το XT Travel συνεργαζόμενο με τις πιο γνωστές εταιρείες, Celestyal , Carnival, Cunard, MSC ,Princess Cruises, θα σας προσφέρει ένα πλωτό καταφύγιο.

VIP

Η εξειδίκευση μας θα σας προσφέρει την πολυτέλεια που αναζητάτε, ανακαλύπτοντας παράλληλα τον πολιτισμό και την κουλτούρα κάθε μέρους που επισκέπτεστε.