Διακοπές για όλους

“Taste of life in every aspect”

Έχοντας μια συνολική αντίληψη και γνώση, για τους ανθρώπους με ειδικές ικανότητες, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από προορισμούς & δραστηριότητες.
Εκφράστε μας τις ταξιδιωτικές σας επιθυμίες και θα φροντίσουμε να τις κάνουμε πραγματικότητα!!!

Ερευνώντας δομές και παροχές κρουαζιερόπλοιων και ξενοδοχειακών μονάδων, συλλέγοντας παράλληλα κάθε απαραίτητη πληροφορία συνεργατών που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε, σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε το ταξίδι σας να είναι μια ευχάριστη εμπειρία.

Εξαλείφοντας δυσάρεστες εκπλήξεις και ελλείψεις σας εγγυόμαστε, ότι η εμπειρία των διακοπών σας θα είναι γεμάτη από έντονα συναισθήματα και χαρούμενες αναμνήσεις.

είμαστε στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε σε όλες τις πτυχές του ταξιδιού σας. Οι κατάλληλα καταρτισμένοι συνεργάτες μας είναι σε θέση να σας λύσουν κάθε απορία, μα πάνω απ’ όλα για να σχεδιάσουν για εσάς το πιο ευχάριστο και ασφαλές ταξίδι.

Η υπηρεσία “ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” είναι αφιερωμένη στην κάλυψη των ειδικών αναγκών των ατόμων με ειδικές ικανότητες , παρέχει όλες τις απαραίτητες και ακριβείς πληροφορίες προκειμένου να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας και σε ατομική βάση.

Η υπηρεσία “ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” αντιπροσωπεύει την ικανότητά μας να κάνουμε ερωτήσεις, ώστε να κατανοήσουμε τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας. Οι απαντήσεις τους αποτελούν τον “οδικό χάρτη” μας για το σχεδιασμό των ιδανικών διακοπών. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και οι προτεραιότητες του καθενός είναι διαφορετικές. Εμείς είμαστε εδώ για να θέσουμε σε ισχύ τις δικές σας προτεραιότητες και ανάγκες.

Η υπηρεσία “ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” εξειδικεύεται σε τουριστικά προϊόντα που αφορούν την προσβασιμότητα, τον τουρισμό αποκατάστασης και ευεξίας με εξειδικευμένο προσωπικό διαθέσιμο δίπλα σας εάν το επιθυμείτε, σε ισότιμη βάση στο φυσικό περιβάλλον, στις παραλίες, στις αθλητικές δραστηριότητες, στον πολιτισμό, στη διαμονή και στη μεταφορά.
Όλα αυτά απολαύσετε τα παρέα με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Scroll to top